Hae tästä blogista

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Smaragdi atlas - kirja aikojen alusta

Juu, elikkä, ensiksi haluisin sanoo, että oltiin kaverin kanssa aivan intona! 100 kävijää ylittyi! Aivan mahtavaa ! Kiitos tosi paljon, kun olet viitsinyt käydä täällä c:


Smaragdi Atlas on loistava fantasia kirja, John Stephensin käsialaa. Täytyy sanoa, että kirja oli fantasiaa parhaimmillaan, mutta ei mennyn mauttomaksi fantasiaksi, tyyliin " Ja sitten Kate muuttui yksisarviseksi, peikot ja tontut muuttuivat sateenkaariksi ja Emma muuttui kyyhkyseksi. Taivas olikin yllättäen vaahtokarkki ja he lentelivät siellä " . 8D Silleen kohtuullisesti fantasiaa ja huumoria :)
 ---

Viimeisten kymmenen vuoden ajan Katea, Michaelia ja Emmaa on pompoteltu orpokodista toiseen kuin omistajaltaan kadonneita matkatavaroita.
Silti nämä lapset, joita kukaan ei tunnu haluavan, ovat merkittävämpiä kuin osaavat aavistaakaan.

Ennen kuin huomaavatkaan, Kate, Michael ja Emma ovat jo matkalla vaarallisiin ja salamyhkäisiin maailman kolkkiin… matkalla, jolla he kohtaavat niin ystäviä kuin vihollisia, niin taikuutta kuin sekasortoa. Mikäli ikivanha ennustus pitää paikkansa, heidän tekemisensä saattavat muuttaa historiaa ja on heidän tehtävänsä saattaa asiat oikealle tolalle.

Smaragdiatlas on tulvillaan huumoria ja toimintaa Katen, Michaelin ja Emman kulkiessa läpi unohtumattoman, lumotun maailman.


--- Halusin kerrankin HIENON esittelyn, joten kopsasin Tammen sivuilta ..

Tuo on siis mahtava kirja, 5/5 :) Varsinkin HP:n ystävät tyksii varmasti. Tuo taitaa olla ensimmäinen osta.. Triologiasta ? Kohta ilmestyy varmaankin toinen osa c:
Kaikki vaan rohkeesti lukemaan ! <3

- A 

2 kommenttia:

  1. Jes, arvasin et tästäkin kirjasta tulee ! O♥O
    Itse asiassa luen parhaillaan tota. Oon sivulla... 205... ^..^

    Tosi kiva ku laitoitte tästä.

    VastaaPoista
  2. Oon lukenut tn kirjan, tykkäsin ihan sairaasti! Tosi kiva tän blogin idea ja toteutus :) uusi lukija c:

    VastaaPoista