Hae tästä blogista

torstai 8. joulukuuta 2011

Kannattaa lukea ! Kirja vinkkejä :3

Juu jelloou. Muutettiin nyt asetuksista sen verran, että nimettömänäkin voi kommentoida, kommailkaas :3 Olen tätä blogia netissä nytte mainostanu, niin rikkoihan se kävijämäärä 60 ! c: (uskokaa tai älkää, edes puolet ei tullut siitä, kun olin puhelimella täällä blogissa stalkkaamassa xd)

Dodiin siis arvostelen nyt tässä muutamia ei-ehkä-niin-tunnettuja-kirjoja + hp:t :) Lukekaahan lapsoset.

♥  Grace Dent - Kuuma festarikesä. 3/5. Tykkäsin kirjasta tosi paljon, mutta täysiä pisteitä ei tullut, koska, ehkä hiukan tavanomaisella kaavalla kirja etenee.
  Mitä tapahtuukaan, kun ystävykset tekevät omat kaupungin festarit ? Rakkautta ilmassa ja superhyvää musiikkia. Alkaako itsevarmuus hipua, kun lippuja myydään jo tuhansia ? 

♥ Harry Potterit. Kannattaakohan edes kertoa, mitä niissä tapahtuu, se ääliö joka ei ole vielä lukenut niitä, saa luvan googlettaa :D 5/5 ofc.

♥ Sophie Kinsella - Muistatko minut ? 4/5. Mahtava kirja, pari päivää sitten sain päätökseen. Toi miinus tulee siitä, että muistuttaa todella paljon aikaisempia Kinsellan kirjoja.
  Lexi Smart herää sairaalasta. Kun hän tajuaakin, että on jo vuosi 2007 ja hänellä on amnesia, hän luulee olevana ikäloppu muija. Yllättäen hän huomaakin olevansa miljonäärin kanssa naimisissa, asuvansa kartanossa ja olevansa työpaikkansa pomo. Mutta todellisuus onkin karumpaa.

♥ Jeff Kinney - neropatin päiväkirjat :DD 5/5 . Ihan oikeesti, super hauskaa huumoria. Sarjakuvaromaani. En tiedä miksi alennun arvostelemaan kyseisen sarjan, mutta se nyt vaan on niin huippu hauska !
  Greg Heffelylle sattuu ja tapahtuu kaikkea naurettavaa. Ei siinä muuta selitystä kaivata.

--

Olen tosi kiitollinen ihanille lukijoille jota tänne on jo tullut c: Mainostelen tätä kokoajan lisää, ja kommentoikaa toki :3

- A

1 kommentti:

  1. Buhaha olen lukenu noi kaikki paitsi ton fesukesä kirjan. Kaveri itseasiassa vinkkasi tosta, mutta sen maun tuntien en edes haluu koskee toho :D Mutta jos te kerran suosittelette, nii kyl ainaki takakannen luen (:

    VastaaPoista