Hae tästä blogista

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Helen Fielding - Bridget Jones, elämäni sinkkuna

Heihh taas pitkästä aikaa c:


F ei MILLÄÄN NÄKÖJÄÄN SAA KIRJOITETUKSI tänne (hihi anteeksi capslock), niin sitten taas minä taidan kirjoitella vuorostani... :d 

Mutta. Bridget Jones. Voi elämä. En oo ehkä koskaan lukenut mitään näin hauskaa. Tai ainakaan piiiitkiiin aikoihin.... Tää oli vaan jotain niin hulvatonta ja siis vaan nii hömppää, ettei tälle voi olla nauramatta! Oottekin varmasti lähes jokainen nähnyt tämän ainakin elokuvana, varmasti luettuakin on tultu, ei kumminkaan mikään uusi kirja.

Syy miksi halusin lukea tän, oli just se elokuva. Pidettiin F;n kanssa ' tyttöjen ilta ' ja se oli kannattavaa. Ollaan oikeastaan taidettu nyt kolmisen kertaa katsoa joku Bridget Jones (!) 
Mutta me naurettiin niinkuin mielipuolet koko elokuvan ajan, kiisteltiin siitä kumpi on söpömpi - Mark Darcy vai Daniel Cleaver ja naurettiin vähän lisää. Sitten, kirjastossa ihan sattumalta näin tän kyseisen kirjan ja päätin lainata.

Mutta juoneen; Bridget Jones on ihan tavallinen keski-ikäinen sinkkunainen. Huolissaan painostaan, jatkuvasti dietillä, jota on todella huvittava seurata :D Samalla työpaikalla on pomona Daniel Cleaver, mistä Bridget unelmoi. 
  Vuosittaisilla kalkkuna-curry-illallisilla suku jälleen painostaa häntä mies asioissa. Siellä hän tapaa Mark Darcyn, taas erään miehistä joita Bridgetin äiti hänelle aina yrittää epätoivoisesti naittaa. Bridget tekee uudenvuodenlupauksen; tänä vuonna häntä onnistaa.

Bridget seurustelee molempien miesten kanssa, mutta kumpikohan on se oikea ?

Tosiaan, todella TODELLA hauska kirja, välillä vähän kieroontunuttakin huumoria ... :D 

★★★★★ + / 5

Nauttikaa ! Suosittelen todella paljon, josset ole vielä lukenut!!!1

p.s tiedän että kuva on elokuvan kannesta, ei kirjasta! >______<



2 kommenttia:

  1. tämä on kommentti

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tosi kivalta ja en ole lukenut tai katsonut elokuvaa;) Kannen olen jossain joskus nähnyt mutta ei tainnut silloin oikein iskeä;D


    "Niina"

    VastaaPoista