Hae tästä blogista

torstai 30. elokuuta 2012

Lucy Dillon - Paritanssia

Lucy Dillon - Paritanssia 


Anteeksi vaan minunkin puolesta, tosiaan on tainnut kirjoittelut jäädä vähän vähemmälle... 

Mutta juuh, tän kirjan lukemisesta on pitkä aika, varmaanki jotain 3 kk (?) .. Sain yllättäen älynväläyksen ja kirjotin siitä sitten tänne (: 

Ok, nimi tosiaan 'hiukan' hämää. Kirja ei siis ole mikään opettelukirja paritanssin maailmaan, vaan kirja kertoo uuden uusista tanssioppilaista, joiden elämän draamoja samalla seurataan, kun he opettelevat tanssimaan.

Kirja pyörii oikeastaan ainoastaan kahden parin ympärillä. Toinen pareista on eron partaalla, he tulevat tunneille ainoastaan pariterapeuttinsa suosituksesta. Katie on työnarkomaani, kun taas aviomies Ross viettää päivät lasten kanssa kotona. Tästä järjestelystä ei voi selvitä ilman selkkauksia.

Selviääkö pariskunnan suhde pelkästään paritanssin avulla ?



Toinen pariskunta taas on tulossa hääkriisin keskellä opettelemaan häihin tarvittavat tanssikuviot. Laurenille ja  Chrisille tanssitunnit tuntuvat heille pelkältä tragedialta - Chrisillä on kuin kaksi vasenta jalkaa, kun taas Lauren on selvästi luonnonlahjakkuus. 

 Kirjassa seurataan myös kovien häävalmisteluiden sujua, varsinkin suuren käänteen saa aikaan Laurenin toivomat jättimäiset unelmahäät, vaikka budjetti on loppujen lopuksi hyvin tiukalla.

Lopulta nuorta paria alkaa mietityttämään, ovatko he liian nuoria sitoutumaan keskenään. 

Itseäni ainakin kiinnosti tanssituntien lomassa seurata parien arkielämää, ei todellakaan pelkkää askelkuvioitten opettelua yms. 

Itsellenikin nousi pieni into tanssimista kohtaan tämän luettua, varsinkin tanssin ystävät rakastavat tätä kirjaa!

Toivottavasti nautitte, tämä kirja oli oikea löytö :'3 


☆ / 5 . 

- A

1 kommentti: